Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka łatwa do zrobienia,polecam na śniadanie,kolację.
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 670
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4456
Ta zupa jest bardzo sycąca, bardzo pożywna. Mięso, warzywa, makaron. Smak i z...
Odsłon: 1733
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 670
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4456
Ta zupa jest bardzo sycąca, bardzo pożywna. Mięso, warzywa, makaron. Smak i z...
Odsłon: 1733
Składniki
Bagietkę przekroić na pół i wydrążyć miąższ. Jajka,szynkę,ser camembert drobno pokroić. Ogórki pokroić w małą kostkę.Wszystko połączyć z majonezem,szczypiorkiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Połówki bagietki wypełnić pastą,złożyć,owinąć folią spożywczą i schłodzić w lodówce. Pokroić ostrym nożem na grube plastry.