Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka łatwa do zrobienia,polecam na śniadanie,kolację.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 206
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 83
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 206
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 83
Składniki
Bagietkę przekroić na pół i wydrążyć miąższ. Jajka,szynkę,ser camembert drobno pokroić. Ogórki pokroić w małą kostkę.Wszystko połączyć z majonezem,szczypiorkiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Połówki bagietki wypełnić pastą,złożyć,owinąć folią spożywczą i schłodzić w lodówce. Pokroić ostrym nożem na grube plastry.