Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka łatwa do zrobienia,polecam na śniadanie,kolację.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7433
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2356
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7433
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2356
Składniki
Bagietkę przekroić na pół i wydrążyć miąższ. Jajka,szynkę,ser camembert drobno pokroić. Ogórki pokroić w małą kostkę.Wszystko połączyć z majonezem,szczypiorkiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Połówki bagietki wypełnić pastą,złożyć,owinąć folią spożywczą i schłodzić w lodówce. Pokroić ostrym nożem na grube plastry.