Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne śniadanko.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1643
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 918
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1643
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 918
Składniki
Czosnek przeciskamy przez praskę i mieszamy z solą. Dodajemy posiekaną natkę, olej, mieszamy. Bagietki nakroić w kilku miejscach do 3/4 wysokości. Każdą z wierzchu posmarować masłem. Nacięcia wypełnić pietruszkowym pesto. Piec w 185 C ok. 10 minut.