Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne śniadanko.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8449
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 531
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8449
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 531
Składniki
Czosnek przeciskamy przez praskę i mieszamy z solą. Dodajemy posiekaną natkę, olej, mieszamy. Bagietki nakroić w kilku miejscach do 3/4 wysokości. Każdą z wierzchu posmarować masłem. Nacięcia wypełnić pietruszkowym pesto. Piec w 185 C ok. 10 minut.