Śniadania Przepis na:
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Z mąki, jajka i mleka utrzepać ciasto. Dodać wiórki kokosowe.
Banana pokroić w plastry o grubości 1 cm. Obtaczać w cieście i smażyć na głębokim oleju na złoty kolor.
W ulepszonej wersji białko ubić na pianę. Potrawa uwielbiana przez dzieci. Pychotka.
Na skróty
Komentarze do przepisu (6)

malga8 09 marca 2011Zgłoś do usunięcia
do ulubionych...4 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 16 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
Umieram ze śmiechu,GVLBA mówi że banany na śniadanie są beeeee, a sama serwuje swojemu dziecku przypalone naleśniki z parówą w środku!!!!!! Żenada!!!
Lideczka, nie słuchaj tych hipokrytek i gotuj swoje, ja uważam,że jest bardzo ok, pozdrawiam!!
3 Kto głosował? | Odpowiedz

natasza 26 lutego 2009Zgłoś do usunięcia
ja tak robię placki, więc wiem że można zjeść to na śniadanie3 Kto głosował? | Odpowiedz

gvlba 20 lutego 2009Zgłoś do usunięcia
wszystko było by ok gdyby nie to ze banany nie nadaja sie na sniadanie a raczej na przekaske0 Kto głosował? | Odpowiedz

luki70 16 lutego 2009Zgłoś do usunięcia
Ludzie czy wy myslicie?Ile maki ile mleka?Tak aby zrobic geste ciasto,ktore oklei banana!!!Co za kretnskie pytanie!!!4 Kto głosował? | Odpowiedz

mala22222 07 lutego 2009Zgłoś do usunięcia
a ile maki i mleka0 Kto głosował? | Odpowiedz