Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1288
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1288
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Składniki
Z mąki, jajka i mleka utrzepać ciasto. Dodać wiórki kokosowe.
Banana pokroić w plastry o grubości 1 cm. Obtaczać w cieście i smażyć na głębokim oleju na złoty kolor.
W ulepszonej wersji białko ubić na pianę. Potrawa uwielbiana przez dzieci. Pychotka.