Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super pieczywo na śniadanie.
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1319
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 253
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 46
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 41
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1319
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 253
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 46
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 41
Składniki
Wykonanie: Masło utrzeć z cukrem i bananami. Następnie wbić jajka i utrzeć na pulchną masę. Dodać mąkę, szczyptę soli, proszek do pieczenia i wszystko delikatnie wymieszać. Ciasto przełożyć do formy posmarowanej tłuszczem . Piec w temperaturze 160-170 stopni około 50 minut.