Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bananowe pankejki to doskonały pomysł na śniadanie. Jest proste i szybkie w przygotowaniu a do tego sycące i dające dużo energii a w dodatku bez glutenu.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22116
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 134
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 407
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 130
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 176
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22116
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 134
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 407
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 130
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 176
Składniki
Banany obieramy ze skórki i rozgniatamy widelcem w misce. Do jajek dodajemy proszek do pieczenia i dokładnie mieszamy. Łączymy jajka z bananami, dobrze mieszamy i smażymy. Smażymy z obu stron na minimalnej ilości oleju. Malinową konfiturę przygotowujemy w rondlu z zagotowania malin z miodem pamiętając o tym aby co chwilę ją przemieszać. Pankejki układamy po 3-4 sztuki jeden na drugim i polewamy konfiturą.