Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bananowe pankejki to doskonały pomysł na śniadanie. Jest proste i szybkie w przygotowaniu a do tego sycące i dające dużo energii a w dodatku bez glutenu.
Polecam. Łagodna pasta bez cebuli.
Odsłon: 76
Smakowite kąski serowe z ciasta parzonego są świetną alternatywą dla pieczywa...
Odsłon: 4853
Polecam. Łagodna pasta bez cebuli.
Odsłon: 76
Smakowite kąski serowe z ciasta parzonego są świetną alternatywą dla pieczywa...
Odsłon: 4853
Składniki
Banany obieramy ze skórki i rozgniatamy widelcem w misce. Do jajek dodajemy proszek do pieczenia i dokładnie mieszamy. Łączymy jajka z bananami, dobrze mieszamy i smażymy. Smażymy z obu stron na minimalnej ilości oleju. Malinową konfiturę przygotowujemy w rondlu z zagotowania malin z miodem pamiętając o tym aby co chwilę ją przemieszać. Pankejki układamy po 3-4 sztuki jeden na drugim i polewamy konfiturą.