Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie , pyszne , słodkie ... w sam raz na osłodzenie poranka!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1721
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1517
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1486
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1778
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1721
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1517
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1486
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1778
Składniki
Urządzenie do opiekania rozgrzewamy.
Kromki chleba tostowego smarujemy masłem.
Banany rozgniatamy.Mieszamy z posiekanymi orzechami i odrobiną miodu.
Smarujemy grubo kromkę chleba , przykrywamy drugą.
Zapiekamy w urządzeniu.( posmarowane masłem strony mają być "na zewnątrz" ).
Gdy tosty ładnie się zezłocą , wyciągamy na talerz , opruszamy cukrem pudrem i polewamy sosem toffi.Zajadamy jeszcze ciepłe!