Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupkie za zewnątrz, miękkie i słodkie w środku.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 361
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 61
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 361
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 61
Składniki
Mąkę z pudrem, mlekiem i jajkiem miksujemy. Banany obieramy i kroimy na skos, na 4-5 części. W rondelku rozgrzewamy olej. Banany zanurzamy w cieście o od razu wkładamy do oleju. Smażymy z obu stron na rumiano. Potem przekładamy na papierowe ręczniki. Podajemy gorące posypane mieszanką pudru, kakao i cynamonu.