Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupkie za zewnątrz, miękkie i słodkie w środku.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2189
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 947
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23104
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2189
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 947
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23104
Składniki
Mąkę z pudrem, mlekiem i jajkiem miksujemy. Banany obieramy i kroimy na skos, na 4-5 części. W rondelku rozgrzewamy olej. Banany zanurzamy w cieście o od razu wkładamy do oleju. Smażymy z obu stron na rumiano. Potem przekładamy na papierowe ręczniki. Podajemy gorące posypane mieszanką pudru, kakao i cynamonu.