Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupkie za zewnątrz, miękkie i słodkie w środku.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8410
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 507
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8410
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 507
Składniki
Mąkę z pudrem, mlekiem i jajkiem miksujemy. Banany obieramy i kroimy na skos, na 4-5 części. W rondelku rozgrzewamy olej. Banany zanurzamy w cieście o od razu wkładamy do oleju. Smażymy z obu stron na rumiano. Potem przekładamy na papierowe ręczniki. Podajemy gorące posypane mieszanką pudru, kakao i cynamonu.