Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupkie za zewnątrz, miękkie i słodkie w środku.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 856
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8278
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13118
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 447
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 141
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2275
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 856
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8278
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13118
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 447
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 141
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2275
Składniki
Mąkę z pudrem, mlekiem i jajkiem miksujemy. Banany obieramy i kroimy na skos, na 4-5 części. W rondelku rozgrzewamy olej. Banany zanurzamy w cieście o od razu wkładamy do oleju. Smażymy z obu stron na rumiano. Potem przekładamy na papierowe ręczniki. Podajemy gorące posypane mieszanką pudru, kakao i cynamonu.