Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste racuchy bez glutenu i bez dodatku cukru, idealne na śniadanie.
Pyszny sos waniliowy, który może urozmaicić wiele deserów. Począwszy od naleś...
Odsłon: 88
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 16451
Pyszny sos waniliowy, który może urozmaicić wiele deserów. Począwszy od naleś...
Odsłon: 88
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 16451
Składniki
W dużej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sól i cynamon. Dodaj lekko roztrzepane jajko i kefir, wymieszaj.
Na patelni roztop łyżeczkę masła (lub smaż na nie przywierającej patelni). Nakładaj po łyżce ciasta, układaj na cieście plasterki banana, przykryj kolejną warstwą ciasta i przewróć.
Podawaj z masłem orzechowym i kawałkami banana, lub z innymi dodatkami