Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste racuchy bez glutenu i bez dodatku cukru, idealne na śniadanie.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7949
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1286
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13736
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7949
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1286
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13736
Składniki
W dużej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sól i cynamon. Dodaj lekko roztrzepane jajko i kefir, wymieszaj.
Na patelni roztop łyżeczkę masła (lub smaż na nie przywierającej patelni). Nakładaj po łyżce ciasta, układaj na cieście plasterki banana, przykryj kolejną warstwą ciasta i przewróć.
Podawaj z masłem orzechowym i kawałkami banana, lub z innymi dodatkami