Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dobrego na śniadanie. Przepis pochodzi od mojej cioci z Bieszczad.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 375
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 375
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Składniki
Przygotowanie: Ziemniaki ugotować i zmielić lub dokładnie utłuc . Dodać śmietany, żółtko, obie mąki i sztywno ubitą pianę z białka.
Masę lekko wymieszać i formować owalne bliny. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron, następnie podawać na ciepło posypane startym żółtym serem.