Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny boczek rolowany z szynkowaru polecam
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 583
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 388
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15063
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1821
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 583
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 388
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15063
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1821
Składniki
Przyprawy wsypuję do wody i ścieram czosnek i dokładnie nacieram mięso po obu stronach przyprawami .
Boczek zwijam w rulon i wkładam go do szybkowaru wyłożonego woreczkiem i zakręcam woreczek i zamykam szynkowar i na cała noc do lodówki by mięso przeszło przyprawami
Drugiego dnia gotuje boczek w garnku z wodą na wolnym ogniu około 2 godziny tak by temperatura podczas gotowania nie złapała 100 stopni .Po ugotowaniu mięso z szynkowarem wstawiam do garnka z zimna woda by sie studziło i później na cała noc do lodówki
trzeciego dnia wyjmuje szynkowar z boczkiem z lodówki wyjmuje boczek z szynkowaru i woreczka kroję na chleb i można zajadać smacznego ,po wykonanie zapraszam na film niżej