Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny boczek rolowany z szynkowaru polecam
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3320
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 599
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3725
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 286
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 484
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3320
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 599
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3725
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 286
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 484
Składniki
Przyprawy wsypuję do wody i ścieram czosnek i dokładnie nacieram mięso po obu stronach przyprawami .
Boczek zwijam w rulon i wkładam go do szybkowaru wyłożonego woreczkiem i zakręcam woreczek i zamykam szynkowar i na cała noc do lodówki by mięso przeszło przyprawami
Drugiego dnia gotuje boczek w garnku z wodą na wolnym ogniu około 2 godziny tak by temperatura podczas gotowania nie złapała 100 stopni .Po ugotowaniu mięso z szynkowarem wstawiam do garnka z zimna woda by sie studziło i później na cała noc do lodówki
trzeciego dnia wyjmuje szynkowar z boczkiem z lodówki wyjmuje boczek z szynkowaru i woreczka kroję na chleb i można zajadać smacznego ,po wykonanie zapraszam na film niżej