Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z ciasta francuskiego ,dla 3-osób.Wykrawam prostokąty, nakłuwam ciasto. Nakładam starty twardy ser ,szynkę, świeżą paprykę .Zapiekam w piekarniku. Smacznego.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 115577
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7871
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2969
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1361
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1231
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 115577
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7871
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2969
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1361
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1231
Składniki
Na blachę wykładam papier do pieczenia. Wykrawam prostokąty z ciasta francuskiego. Nakłuwam widelcem ciasto. Następnie układam: ser starty, szynkę, paprykę/pokrojoną, przykrywam ponownie startym serem.Na koniec widelcem zlepiam paczuszki wypełnione po brzegi. Smaruję jajkiem. Piekę 0k.20 min. w temp.160-170 C .Najczęściej jemy z keczupem. Smacznego.