Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z ciasta francuskiego ,dla 3-osób.Wykrawam prostokąty, nakłuwam ciasto. Nakładam starty twardy ser ,szynkę, świeżą paprykę .Zapiekam w piekarniku. Smacznego.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Składniki
Na blachę wykładam papier do pieczenia. Wykrawam prostokąty z ciasta francuskiego. Nakłuwam widelcem ciasto. Następnie układam: ser starty, szynkę, paprykę/pokrojoną, przykrywam ponownie startym serem.Na koniec widelcem zlepiam paczuszki wypełnione po brzegi. Smaruję jajkiem. Piekę 0k.20 min. w temp.160-170 C .Najczęściej jemy z keczupem. Smacznego.