Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
deser lub drugie śniadanie. pysznie, szybko, zdrowo :-)
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2511
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1896
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1646
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1585
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2511
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1896
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1646
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1585
Składniki
Kaszę przelać na sitku gorącą wodą. Do garnka wlać wodę, delikatnie osolić i wrzucić kaszę, gotowac na małym ogniu tak długo aż kasza się ugotuje i wciągnie całą wodę (ok. 15 min.). Wlac mleko, dodać cukier i zmiksowac blenderem do uzyskania gładkiej konsystencji. Przełożyć do miseczki lub słoiczka. Jabłka obrac, pokroić na kawałki i podsmażyć na patelni, dodając cynamon i cukier. Dodać orzechy i podsmażyć krótką chwilę. Jeszcze ciepłe jabłka wyłożyć na budyń.
Smacznego!