Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 847
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 818
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 73
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 847
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 818
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 73
Składniki
Bułki w moim przypadku kajzerki przekrawamy na pół. Szatkujemy natkę pietruszki. Przeciskamy przez praskę czosnek. W dalszej kolejności robimy masło czosnkowe. Do miseczki wrzucamy: masło (nie może być bardzo twarde), natkę i czosnek. Całość pieprzymy i solimy. Trzeba dokładnie to wymieszać np. widelcem. Tak powstałe masło nakładamy na bułki. Podgrzewamy piekarnik do 200 stopni i pieczemy 8-11min w zależności jaki lubimy stopień wypieczenia. Po tym czasie nasz bułki są ju gotowe. Zapraszam również do obejrzenia mojego filmu z przygotowań. Link poniżej:-) Życząc smacznego pozdrawiam serdecznie!