Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 53
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 363
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40467
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 53
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 363
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40467
Składniki
Bułki w moim przypadku kajzerki przekrawamy na pół. Szatkujemy natkę pietruszki. Przeciskamy przez praskę czosnek. W dalszej kolejności robimy masło czosnkowe. Do miseczki wrzucamy: masło (nie może być bardzo twarde), natkę i czosnek. Całość pieprzymy i solimy. Trzeba dokładnie to wymieszać np. widelcem. Tak powstałe masło nakładamy na bułki. Podgrzewamy piekarnik do 200 stopni i pieczemy 8-11min w zależności jaki lubimy stopień wypieczenia. Po tym czasie nasz bułki są ju gotowe. Zapraszam również do obejrzenia mojego filmu z przygotowań. Link poniżej:-) Życząc smacznego pozdrawiam serdecznie!