Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Pomidor, ogórek małosolny i jest pysznie.
Odsłon: 83
Aromatyczne i soczyste kawałki kurczaka pieczone z dodatkiem warzyw. Smaczny...
Odsłon: 61
Dzisiaj wątróbka drobiowa w innym nieco wydaniu. Przepis ze starego zeszytu m...
Odsłon: 61
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 432
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 1059
Polecam. Pomidor, ogórek małosolny i jest pysznie.
Odsłon: 83
Aromatyczne i soczyste kawałki kurczaka pieczone z dodatkiem warzyw. Smaczny...
Odsłon: 61
Dzisiaj wątróbka drobiowa w innym nieco wydaniu. Przepis ze starego zeszytu m...
Odsłon: 61
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 432
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 1059
Składniki
Bułki w moim przypadku kajzerki przekrawamy na pół. Szatkujemy natkę pietruszki. Przeciskamy przez praskę czosnek. W dalszej kolejności robimy masło czosnkowe. Do miseczki wrzucamy: masło (nie może być bardzo twarde), natkę i czosnek. Całość pieprzymy i solimy. Trzeba dokładnie to wymieszać np. widelcem. Tak powstałe masło nakładamy na bułki. Podgrzewamy piekarnik do 200 stopni i pieczemy 8-11min w zależności jaki lubimy stopień wypieczenia. Po tym czasie nasz bułki są ju gotowe. Zapraszam również do obejrzenia mojego filmu z przygotowań. Link poniżej:-) Życząc smacznego pozdrawiam serdecznie!