Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9840
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2473
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1617
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 589
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3759
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9840
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2473
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1617
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 589
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3759
Składniki
Bułki w moim przypadku kajzerki przekrawamy na pół. Szatkujemy natkę pietruszki. Przeciskamy przez praskę czosnek. W dalszej kolejności robimy masło czosnkowe. Do miseczki wrzucamy: masło (nie może być bardzo twarde), natkę i czosnek. Całość pieprzymy i solimy. Trzeba dokładnie to wymieszać np. widelcem. Tak powstałe masło nakładamy na bułki. Podgrzewamy piekarnik do 200 stopni i pieczemy 8-11min w zależności jaki lubimy stopień wypieczenia. Po tym czasie nasz bułki są ju gotowe. Zapraszam również do obejrzenia mojego filmu z przygotowań. Link poniżej:-) Życząc smacznego pozdrawiam serdecznie!