Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułeczki, które możemy sami upiec,z kupionego półproduktu.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1721
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15124
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3521
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8914
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1721
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15124
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3521
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8914
Składniki
Wykonanie: Bułeczki naciąć wzdłuż i lekko rozchylić. Parówki owinąć plasterkiem szynki lub boczku, włożyć do bułeczki i posypać tartym żółtym serem. Piec według przepisu na opakowaniu.