Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułeczki, które możemy sami upiec,z kupionego półproduktu.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 989
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 843
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12617
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 989
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 843
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12617
Składniki
Wykonanie: Bułeczki naciąć wzdłuż i lekko rozchylić. Parówki owinąć plasterkiem szynki lub boczku, włożyć do bułeczki i posypać tartym żółtym serem. Piec według przepisu na opakowaniu.