Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułka serowa z mięsem mielonym w piekarniku
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 763
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1808
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 283
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 763
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1808
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 283
Składniki
Zetrzyj twardy ser. Dodaj do sera jajka i śmietanę i wszystko dobrze wymieszaj. Przykryj blachę do pieczenia pergaminem i rozłóż kółka oliwne. Wyłóż ser i mieszankę jajek na blachę do pieczenia na wierzchu. Wyrównać równomiernie i piec w piekarniku nagrzanym do 180 ° przez 15 minut. Dodaj startą marchewkę i cebulę, sól, pieprz do mięsa mielonego i dobrze wymieszaj. Gotowe ciasto pozostawiono do ostygnięcia. Następnie położyła na nim mięso mielone i równomiernie rozłożyła na cieście. Zroluj ciasto w bułkę. I położyła go do pieczenia w piekarniku nagrzanym do 180 ° przez 30 minut. Gotową bułkę pozostawiono do ostygnięcia. Pokrój na porcje i ułóż na półmisku.