Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1807
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1571
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1980
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1807
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1571
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1980
Składniki
Wszystkie składniki wsypać do miski dodać część wody i wyrabiać mikserem z końcówkami hakami. W trakcie wyrabiania dodawać wodę tyle ile ciasto zabierze. Miskę przykryć ściereczką i odstawić w ciepłe miejsce, żeby ciasto wyrosło. Blachę wyłożyć papierem pergaminowym. Formować bułeczki i układać na blaszce. Odstawić do wyrośnięcia. Bułeczki przez środek delikatnie naciąć nożem. Piec w 180 stopniach ok. 25 minut. W trakcie pieczenia bułeczki spryskać wodą.