Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała propozycja na szybkie, sycące śniadanie. Bułki zapiekane z jajkiem i szynką to świetna alternatywa dla jajecznicy. Do przygotowanie tej przekąski możecie wykorzystać bułeczki nie pierwszej świeżości, po podpieczeniu ich w piekarniku będą cudownie chrupiące.
Klopsiki w sosie pomidorowym to pomysł na prosty i szybki obiad. Możemy je po...
Odsłon: 1131
Jeśli na śniadanie Wielkanocne swoim domownikom czy gościom pragniecie zaserw...
Odsłon: 370
Sałatka z ryżem, pieczarkami, kukurydzą, ogórkami konserwowanymi oraz z jajka...
Odsłon: 611
Klopsiki w sosie pomidorowym to pomysł na prosty i szybki obiad. Możemy je po...
Odsłon: 1131
Jeśli na śniadanie Wielkanocne swoim domownikom czy gościom pragniecie zaserw...
Odsłon: 370
Sałatka z ryżem, pieczarkami, kukurydzą, ogórkami konserwowanymi oraz z jajka...
Odsłon: 611
Składniki
Ścinamy górę bułki, wydrążamy środek.
Szynkę kroimy w kostkę, kawałeczki wkładamy do środka bułki. Do każdej bułeczki wbijamy po dwa jajka. Bułeczki z jajkami doprawiamy solą i pieprzem.
Bułeczki zapiekamy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez około 15 minut. Długość pieczenia powinniśmy uzależnić od stopnia ścięcia jajka, jaki chcemy osiągnąć.
Na koniec bułeczki posypujemy posiekaną natką pietruszki i koperkiem.
Przepisy Śniadania
Śniadania
Pasta z awokado z jajkiem
Śniadania
faszerowane jajka z kawiorem
Śniadania
Pasta jajeczna Magdy Gessler
Śniadania
Pasta z makreli z suszonymi pomidorami i oliwkami
Pasta z awokado z jajkiem
Jeśli na śniadanie Wielkanocne swoim domownikom czy gościom pragniecie zaserw...
Odsłon: 370
faszerowane jajka z kawiorem
Nie ma Wielkanocy bez faszerowanych jajek, a te z dodatkiem kawioru smakują w...
Odsłon: 68