Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała propozycja na szybkie, sycące śniadanie. Bułki zapiekane z jajkiem i szynką to świetna alternatywa dla jajecznicy. Do przygotowanie tej przekąski możecie wykorzystać bułeczki nie pierwszej świeżości, po podpieczeniu ich w piekarniku będą cudownie chrupiące.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 261
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1339
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4204
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1234
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 261
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1339
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4204
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1234
Składniki
Ścinamy górę bułki, wydrążamy środek.
Szynkę kroimy w kostkę, kawałeczki wkładamy do środka bułki. Do każdej bułeczki wbijamy po dwa jajka. Bułeczki z jajkami doprawiamy solą i pieprzem.
Bułeczki zapiekamy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez około 15 minut. Długość pieczenia powinniśmy uzależnić od stopnia ścięcia jajka, jaki chcemy osiągnąć.
Na koniec bułeczki posypujemy posiekaną natką pietruszki i koperkiem.