Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surowe młode buraczki i czerwone porzeczki w zalewie octowo-miodowej. Do tego piórka kopru włoskiego i wędzony łosoś. Dobrze sprawdza się na kolację i śniadanko.
Karkówka duszona z ziemniakami to klasyczne, sycące danie obiadowe, idealne n...
Odsłon: 1059
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 2363
Karkówka duszona z ziemniakami to klasyczne, sycące danie obiadowe, idealne n...
Odsłon: 1059
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 2363
Składniki
Zalewa. Ocet mieszamy z miodem i sokiem jabłkowym. Dodajemy drobno posiekaną szalotkę, szczyptę pieprzu. Obrane buraki kroimy w cieniutkie plasterki i przekładamy do zalewy. Dodajemy porzeczki i odstawiamy na minimum 30 minut. Potem wszystko przekładamy na sitko i układamy na talerzykach. Wykładamy porcje łososia, posypujemy koprem włoskim.