Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surowe młode buraczki i czerwone porzeczki w zalewie octowo-miodowej. Do tego piórka kopru włoskiego i wędzony łosoś. Dobrze sprawdza się na kolację i śniadanko.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 754
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22792
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15188
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4902
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45684
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 754
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22792
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15188
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4902
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45684
Składniki
Zalewa. Ocet mieszamy z miodem i sokiem jabłkowym. Dodajemy drobno posiekaną szalotkę, szczyptę pieprzu. Obrane buraki kroimy w cieniutkie plasterki i przekładamy do zalewy. Dodajemy porzeczki i odstawiamy na minimum 30 minut. Potem wszystko przekładamy na sitko i układamy na talerzykach. Wykładamy porcje łososia, posypujemy koprem włoskim.