Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś z kuchni chińskiej, naleśniki są superowe.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 98
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 79
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 98
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 79
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Składniki
Wykonanie ciasta: Składniki dokładnie wymieszać, zmiksować. Smażyć na maśle naleśniki. Wykonanie: Jabłka zetrzeć na tarce i usmażyć z bananami z dodatkiem cukru i sokiem z owocu na maśle. Przekładać naleśniki musem jabłkowo-bananowym, posypywać wiórkami i podawać na gorąco.