Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na smaczne wykorzystanie pieczywa, świeżego lub czerstwego. Lubię, od czasu do czasu, do niego wrócić.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8342
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 478
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8342
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 478
Składniki
Do miski wbić jajka, dodać przyprawy, wymieszać dokładnie przy pomocy kuchennej rózgi. Na patelni rozgrzać olej. Kromki chleba maczać z obu stron w rozbełtanych jajkach. Namoczone kromki kłaść na rozgrzaną patelnię z tłuszczem. Chleb w jajku podsmażać z obu stron na lekko rumiano.