Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na smaczne wykorzystanie pieczywa, świeżego lub czerstwego. Lubię, od czasu do czasu, do niego wrócić.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1627
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1201895
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 10144
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1627
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1201895
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 10144
Składniki
Do miski wbić jajka, dodać przyprawy, wymieszać dokładnie przy pomocy kuchennej rózgi. Na patelni rozgrzać olej. Kromki chleba maczać z obu stron w rozbełtanych jajkach. Namoczone kromki kłaść na rozgrzaną patelnię z tłuszczem. Chleb w jajku podsmażać z obu stron na lekko rumiano.