Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na smaczne wykorzystanie pieczywa, świeżego lub czerstwego. Lubię, od czasu do czasu, do niego wrócić.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15067
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15067
Składniki
Do miski wbić jajka, dodać przyprawy, wymieszać dokładnie przy pomocy kuchennej rózgi. Na patelni rozgrzać olej. Kromki chleba maczać z obu stron w rozbełtanych jajkach. Namoczone kromki kłaść na rozgrzaną patelnię z tłuszczem. Chleb w jajku podsmażać z obu stron na lekko rumiano.