Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na ten chleb znalazłam w internecie , bardzo mi się spodobał, jest bardzo prosty w wykonaniu, polecam wszystkim dopiero co zaczynających przygodę w kuchni.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 149
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1857
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14588
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19656
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 149
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1857
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14588
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19656
Składniki
Drożdże zasyp cukrem i poczekaj aż się rozpuszczą, a następnie dodaj do nich wodę, sol, zamieszaj, dodaj otręby i mąkę, wszystko razem porządnie wymieszaj, odstaw, po 5 minutach znowu zmieszaj i...........
tak mieszaj co 5 minut przez 3 razy.
Ciasto wyłóż na dużą brytfannę posmarowaną olejem.
Piec w piekarniku o temp. 200'C przez około 1 godz. i 15 minut. Smacznego !!!
;-D