Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszny chlebek bananowy - hit kuchni amerykańskiej. Można go spożywać na deser, tak jak ciasto, jak i jako pożywne śniadanie np. z masłem orzechowym. Smacznego!
rózga kuchenna, keksówka 25x12x8
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 302
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4370
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1854
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3611
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30444
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 302
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4370
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1854
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3611
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30444
Składniki
Piekarnik nagrzać do 180°C.
Masło i cukier wymieszać mikserem.
Banany obrać i zmiażdżyć widelcem na gładką papkę.
Dodać zmiksowane masło i cukier.
Dodać jajka i wszystko zmiksować.
Mąkę i sodę oczyszczoną wsypać do osobnej miski i wymieszać rózgą kuchenną, wsypać do ciasta, wlać ekstrakt waniliowy i zmiksować.
Wstawić do piekarnika i piec w 180°C przez 55-60 minut.