Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, proste i pożywne śniadanie na ciepło idealne na zimowe chłody do kubka kawy.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1149
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1149
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
Składniki
Jajka roztrzep widelcem, dodaj mleko oraz starty ser na tarce o grubych oczkach, następnie pokrojony szczypiorek, całość dopraw do smaku solą i pieprzem. Wymieszaj.
Na patelni rozgrzej olej lub masło, kromki chleba obtaczaj w masie serowo - jajecznej z obu stron i smaż na złoty kolor. W razie potrzeby odsącz na ręczniku papierowym.
Podaj na ciepło z ulubionymi dodatkami np. ketchupem.