Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18470
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7051
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30614
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29354
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18470
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7051
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30614
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29354
Składniki
Jajka rozbełtać w miseczce. Dodać cebulę czaronicy, pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Zamaczać chlebki w jajku i układać na patelni na rozgrzanym tłuszczu. Zalać resztą jajka. Przypieczone kromki obrócić na drugą stronę. Pozgarniać na chlebek ścięte jajko. Ułożyć na kromkach kindziuk i zasypać żółtym serem. Przykryć patelnię i wyłączyć gaz. Jak serek się rozpuści, to ułożyć plastry pomidora. Oprószyć solą i pieprzem, posypać cebulą czarownicy. Gotowe, zajadać.