Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące racuchy z jabłkami posypane cukrem pudrem. Możemy podać je do szklanki kakao lub mleka.
Smaczna, zdrowa, prosta i szybka w wykonaniu sałatka. Wyśmienita jako przysta...
Odsłon: 85
Pyszna i prosta w przygotowaniu fasolka szparagowa obtoczona w maśle i bułce...
Odsłon: 117
Cobbler to nietypowy, nieco rustykalny placek ze słodkimi brzoskwiniami, któr...
Odsłon: 3641
Smaczna, zdrowa, prosta i szybka w wykonaniu sałatka. Wyśmienita jako przysta...
Odsłon: 85
Pyszna i prosta w przygotowaniu fasolka szparagowa obtoczona w maśle i bułce...
Odsłon: 117
Cobbler to nietypowy, nieco rustykalny placek ze słodkimi brzoskwiniami, któr...
Odsłon: 3641
Składniki
Wszystkie składniki oprócz cukru pudru miksujemy na jednolite ciasto.
Do ciasta dodajemy pokrojone w drobne kawałki jabłka, mieszamy z ciastem. Tak przygotowane ciasto odstawiamy na 30 minut żeby sobie odpoczęło.
Po tym czasie smażymy na rozgrzanym oleju rzepakowym racuchy na rumiany kolor.
Usmażone racuchy osączamy z tłuszczu na ściereczkach papierowych.
Podajemy posypane cukrem pudrem. Smacznego!!!