Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pełnoziarniste i mocno kokosowe. Są wspaniałe na deser do kawy albo na drugie śniadanie.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 126
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4284
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11668
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6669
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5540
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13760
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 126
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4284
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11668
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6669
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5540
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13760
Składniki
Wymieszać jajko, olej kokosowy, miód. Dodać mąkę i wiórki, wymieszać. Układać kulki na blaszce, aby nadać ładny kształt najłatwiej moczyć spód dużego kubka w wodzie i rozgniatać ciastka na papierze do pieczenia. Piec w 180°C 12-15 minut na wyższej półce piekarnika.