Do góry

Śniadania Przepis na:

Ciasteczka owsiano-kokosowe z miodem

Ciasteczka owsiano-kokosowe z miodem

Autor:

Przepisów i artykułów: 95 Ocena: 709

Dodano:

Odsłon: 2059

Pełnoziarniste i mocno kokosowe. Są wspaniałe na deser do kawy albo na drugie śniadanie.

Składniki

  • 2 szklanki mąki owsianej (zmielonych płatków owsianych)
  • 0,5 szklanki wiórków kokosowych
  • 6 łyżek rozpuszczonego oleju kokosowego
  • 3 łyżki rozpuszczonego miodu
  • jajko
> 6 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Ciasteczka owsiano-kokosowe z miodem

Przygotowanie

  1. Wymieszać jajko, olej kokosowy, miód. Dodać mąkę i wiórki, wymieszać. Układać kulki na blaszce, aby nadać ładny kształt najłatwiej moczyć spód dużego kubka w wodzie i rozgniatać ciastka na papierze do pieczenia. Piec w 180°C 12-15 minut na wyższej półce piekarnika.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń