Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe ciastka bez cukru. Pożywne i smaczne, dobrze sprawdzają się jako zdrowa przekąska, czy drugie śniadanie. Dodatkowo można wybrać płatki bezglutenowe, wtedy na pewno nikomu nie zaszkodzi.
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2934
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6748
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2934
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6748
Składniki
W misce rozgnieść widelcem banany. Dodać płatki, słonecznik, posiekane orzechy i wymieszać. Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia. Masę kłaść łyżką i lekko spłaszczyć. Moje ciastka posypałam czarnym sezamem. Piec w 180 C ok. 15-20 minut. Ja po 12 minutach obracam ciasteczka na drugą stronę.