Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jej podstawą jest chleb tostowy. W środku znajduje się pieczony lub gotowany filet z kurczaka, plasterki soczystego pomidora, chrupiący bekon i sałata. Całość uzupełnia majonez. Ja nie lubię chleba tostowego, więc zastąpiłam go kajzerką.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7843
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1013
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13597
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7843
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1013
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13597
Składniki
Filet z kurczaka kroimy na plasterki. Na dobrze rozgrzanej patelni smażymy boczek. Sałatę myjemy i osuszamy.
Przekrojoną kajzerkę możemy przyrumienić na patelce na której smażyliśmy boczek i jajko. Dzięki temu nabierze więcej smaku. Na bułce układamy liście sałaty, kurczaka, którego smarujemy majonezem, plasterki boczku, awokado, pomidora, jajko i przykrywamy kajzerką. Kanapkę podajemy spiętą wykałaczką. Smacznego ????