Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajko z łososiem komponuje się idealnie. Do tego gruba warstwa szczypiorku, nadająca im bardziej wyrazisty smak. Pierwszy raz spróbowałam takiego połączenia - okazało się w stu procentach trafione. Dlatego też polecam ! :)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 436
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 782
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 436
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 782
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
1. Jajko gotujemy ok. 7 minut, tak aby żółtko nie było do końca ścięte. Chleb smarujemy grubą warstwą serka. Posypujemy drobno posiekanym szczypiorkiem. Układamy plasterki łososia. 2. Ugotowane jajko kroimy ostrym nożem w plasterki, układamy na łososiu. Dekorujemy jogurtem greckim. Doprawiamy solą i pieprzem.