Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna faszerowana cukinia z pomidorem, jajkiem i serem feta znakomita na śniadanie lub kolację. Polecam.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 913
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4157
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 913
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4157
Składniki
Cukinię myjemy kroimy wzdłuż na pół. Łyżeczką wydrążamy środki, tworząc łódeczki.
Pomidora zaparzamy, pozbywamy się skórki i kroimy w kostkę.
Ser feta i obraną cebulę również kroimy w kosteczkę.
Jajka rozkłócamy, dodajemy wszystkie składniki i dokładnie mieszamy.
Farsz wykładamy na cukinię. Masło rozpuszczamy i polewamy po wierzchu. Pieczemy około 20-25 minut w 180 stopniach. Smacznego ;)