Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna faszerowana cukinia z pomidorem, jajkiem i serem feta znakomita na śniadanie lub kolację. Polecam.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 14202
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8774
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 646
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8269
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 14202
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8774
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 646
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8269
Składniki
Cukinię myjemy kroimy wzdłuż na pół. Łyżeczką wydrążamy środki, tworząc łódeczki.
Pomidora zaparzamy, pozbywamy się skórki i kroimy w kostkę.
Ser feta i obraną cebulę również kroimy w kosteczkę.
Jajka rozkłócamy, dodajemy wszystkie składniki i dokładnie mieszamy.
Farsz wykładamy na cukinię. Masło rozpuszczamy i polewamy po wierzchu. Pieczemy około 20-25 minut w 180 stopniach. Smacznego ;)