Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa granola - z płatków owsianych, orzechów i wiórków kokosowych z czekoladą. Do przygotowania na zapas i wykorzystywania na szybkie, pyszne śniadania
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4553
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 717
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 310
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14604
Babka kawowa to idealne ciasto na Wielkanoc, ale i na inne okazje. Jest przep...
Odsłon: 29
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4553
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 717
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 310
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14604
Babka kawowa to idealne ciasto na Wielkanoc, ale i na inne okazje. Jest przep...
Odsłon: 29
Składniki
W misce wymieszać płatki, wiórki, orzechy, nasiona chia i siemię lniane. W garnku na małym ogniu rozpuścić olej kokosowy - dodać miód i kakao, wymieszać. Mokre składniki przelać do suchych i dobrze wymieszać. Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Granolę przełożyć na blachę przykrytą papierem do pieczenia. Piec przez 15-20 minut, często mieszając żeby się równomiernie upiekła. Wystudzić i przełożyć do słoika. Do wykorzystania na śniadanie z jogurtem i owocami lub jako przekąska do pochrupania