Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa granola - z płatków owsianych, orzechów i wiórków kokosowych z czekoladą. Do przygotowania na zapas i wykorzystywania na szybkie, pyszne śniadania
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 243
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8713
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 481
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 243
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8713
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 481
Składniki
W misce wymieszać płatki, wiórki, orzechy, nasiona chia i siemię lniane. W garnku na małym ogniu rozpuścić olej kokosowy - dodać miód i kakao, wymieszać. Mokre składniki przelać do suchych i dobrze wymieszać. Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Granolę przełożyć na blachę przykrytą papierem do pieczenia. Piec przez 15-20 minut, często mieszając żeby się równomiernie upiekła. Wystudzić i przełożyć do słoika. Do wykorzystania na śniadanie z jogurtem i owocami lub jako przekąska do pochrupania