Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa granola - z płatków owsianych, orzechów i wiórków kokosowych z czekoladą. Do przygotowania na zapas i wykorzystywania na szybkie, pyszne śniadania
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 337
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 190
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 403
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1601
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 337
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 190
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 403
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1601
Składniki
W misce wymieszać płatki, wiórki, orzechy, nasiona chia i siemię lniane. W garnku na małym ogniu rozpuścić olej kokosowy - dodać miód i kakao, wymieszać. Mokre składniki przelać do suchych i dobrze wymieszać. Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Granolę przełożyć na blachę przykrytą papierem do pieczenia. Piec przez 15-20 minut, często mieszając żeby się równomiernie upiekła. Wystudzić i przełożyć do słoika. Do wykorzystania na śniadanie z jogurtem i owocami lub jako przekąska do pochrupania