Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje dzisiejsze śniadanie to danie które przypomniało mi stan wojenny. Danie proste , szybkie ale bardzo smaczne z składników które są w każdym domu. Jedliśmy je na śniadanie i byliśmy bardzo nasyceni.
nóż, deska do krojenia, patelnia, łyżka,
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 448
Polecam.
Odsłon: 90
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 96
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 448
Polecam.
Odsłon: 90
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 96
Składniki
Cebulę po obraniu pokroić w kostkę a następnie zeszklić na margarynie. Kromki czerstwego chleba pokroić w kostkę , następnie dodać do zeszklonej cebuli. Podsmażać razem z cebulą na małym ogniu pod przykryciem co jakiś czas zamieszać. Gdy wszystko ładnie się podpiecze wbić jajka ,delikatnie zamieszać. Przykryć przykrywką i podpiekać do ścięcia jajek. Całość oprószyć solą oraz pieprzem ziołowym do smaku. Podawać z posiekaną cebulką zieloną, można polać ketchupem.
Zapiekanie cebuli i chleba.
Danie gotowe do podania.