Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
oczywiście można kupić granolę w sklepie, ale robiąc ja w domu użyjemy ulubionych składników i w odpowiadających nam proporcjach
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 65
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 133
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4189
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8638
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 65
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 133
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4189
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8638
Składniki
1. w misce wymieszać płatki, wiórki, słonecznik, miód i sok jabłkowy, wyłożyć na blachę i wstawić do nagrzanego do 170 st piekarnika, zapiekać ok 20 min, do zrumienienia, płatki przemieszać, żeby się zbytnio nie przypaliły, 2. po 20 min dodać rodzynki, żórawinę, można także dodatkowo posypać cukrem, wszystko razem wymieszać, wstawić do piekarnika, suszyć w 150 st ok, 20-30 min, aż granola będzie chrupka smacznego