Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
oczywiście można kupić granolę w sklepie, ale robiąc ja w domu użyjemy ulubionych składników i w odpowiadających nam proporcjach
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 169
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 169
Składniki
1. w misce wymieszać płatki, wiórki, słonecznik, miód i sok jabłkowy, wyłożyć na blachę i wstawić do nagrzanego do 170 st piekarnika, zapiekać ok 20 min, do zrumienienia, płatki przemieszać, żeby się zbytnio nie przypaliły, 2. po 20 min dodać rodzynki, żórawinę, można także dodatkowo posypać cukrem, wszystko razem wymieszać, wstawić do piekarnika, suszyć w 150 st ok, 20-30 min, aż granola będzie chrupka smacznego