Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
oczywiście można kupić granolę w sklepie, ale robiąc ja w domu użyjemy ulubionych składników i w odpowiadających nam proporcjach
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1301
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1749
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 154
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 542
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1301
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1749
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 154
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 542
Składniki
1. w misce wymieszać płatki, wiórki, słonecznik, miód i sok jabłkowy, wyłożyć na blachę i wstawić do nagrzanego do 170 st piekarnika, zapiekać ok 20 min, do zrumienienia, płatki przemieszać, żeby się zbytnio nie przypaliły, 2. po 20 min dodać rodzynki, żórawinę, można także dodatkowo posypać cukrem, wszystko razem wymieszać, wstawić do piekarnika, suszyć w 150 st ok, 20-30 min, aż granola będzie chrupka smacznego