Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85328
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2619
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10053
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4145
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7178
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85328
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2619
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10053
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4145
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7178
Składniki
Na patelni rozgrzać mocno masło i miód. Dodać pestki słonecznika. Smażyć i mieszać. Dodać płatki owsiane i w dalszym ciągu smażyć i mieszać, aż płatki nabiorą pięknego złotego koloru. Przełożyć do salaterki i dodać rodzynki, orzechy laskowe rozbite, ale dość grube, płatki migdałowe. Wszystko wymieszać. Przełożyć do słoja, albo pudełka. Systematycznie zajadać na śniadanie z jogurtem. Smacznego. Porady Oczywiście można dodać inne suszone owoce. Mogą być jabłka, gruszki, śliwki itd. Do porcji śniadaniowej można dodać świeże sezonowe owoce.