Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie proste danie, super sposób na wykorzystanie czerstwego chleba. Idealne nie tylko na śniadanie czy kolację, ale też na imprezę w gronie znajomych.
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 255
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 186
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 255
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 186
Składniki
Cebulę kroimy w drobną kosteczkę i wrzucamy na roztopione masło. Pieczarki ścieramy na tarce o jarzynowych oczkach i dodajemy do cebuli. Doprawiamy. Dusimy do miękkości.
Wędlinę i ser również ścieramy na tarce. Wędlinę dodajemy do pieczarek i chwilę mieszamy. Nakładamy farsz na nasze kromki, posypujemy żółtym serem. Pieczemy chwilę w 150 st. C aż ser ładnie się stopi. Podajemy z ketchupem, sosem czosnkowym lub ulubionymi warzywami. Smacznego!