Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie proste danie, super sposób na wykorzystanie czerstwego chleba. Idealne nie tylko na śniadanie czy kolację, ale też na imprezę w gronie znajomych.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11432
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4971
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1195
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10003
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1476
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11432
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4971
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1195
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10003
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1476
Składniki
Cebulę kroimy w drobną kosteczkę i wrzucamy na roztopione masło. Pieczarki ścieramy na tarce o jarzynowych oczkach i dodajemy do cebuli. Doprawiamy. Dusimy do miękkości.
Wędlinę i ser również ścieramy na tarce. Wędlinę dodajemy do pieczarek i chwilę mieszamy. Nakładamy farsz na nasze kromki, posypujemy żółtym serem. Pieczemy chwilę w 150 st. C aż ser ładnie się stopi. Podajemy z ketchupem, sosem czosnkowym lub ulubionymi warzywami. Smacznego!