Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie proste danie, super sposób na wykorzystanie czerstwego chleba. Idealne nie tylko na śniadanie czy kolację, ale też na imprezę w gronie znajomych.
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 815
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1808
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 22325
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 815
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1808
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 22325
Składniki
Cebulę kroimy w drobną kosteczkę i wrzucamy na roztopione masło. Pieczarki ścieramy na tarce o jarzynowych oczkach i dodajemy do cebuli. Doprawiamy. Dusimy do miękkości.
Wędlinę i ser również ścieramy na tarce. Wędlinę dodajemy do pieczarek i chwilę mieszamy. Nakładamy farsz na nasze kromki, posypujemy żółtym serem. Pieczemy chwilę w 150 st. C aż ser ładnie się stopi. Podajemy z ketchupem, sosem czosnkowym lub ulubionymi warzywami. Smacznego!