Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bezglutenowe tortille z dwóch składników. Są bardzo elastyczne. Można je zwinąć, jak naleśnika i wkładać do środka przeróżne pyszne dodatki. Polecam!!
Patelnia, mikser
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 576
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 257
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9341
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 576
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 257
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9341
Składniki
Czerwoną soczewicę oraz wodę wlej do miksera i zblenduj na jednolitą masę.
Patelnie wysmaruj oliwą. Kiedy patelnia się rozgorzeje wylej masę. Smaż ok. 2 minuty na jednej stornie.
Gotowe tortille przełóż na talerz. Włóż do nich dodatkach jakie tylko chcesz!!!
Użyj do tego na przykład ogórka, pomidora hummus czy szynkę. Tortille są na prawdę elastyczne i pyszniutkie!!!
Pyszne i zdrowe śniadanie gotowe w 15 minut!! Smacznego!!!