Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bezglutenowe tortille z dwóch składników. Są bardzo elastyczne. Można je zwinąć, jak naleśnika i wkładać do środka przeróżne pyszne dodatki. Polecam!!
Patelnia, mikser
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Czerwoną soczewicę oraz wodę wlej do miksera i zblenduj na jednolitą masę.
Patelnie wysmaruj oliwą. Kiedy patelnia się rozgorzeje wylej masę. Smaż ok. 2 minuty na jednej stornie.
Gotowe tortille przełóż na talerz. Włóż do nich dodatkach jakie tylko chcesz!!!
Użyj do tego na przykład ogórka, pomidora hummus czy szynkę. Tortille są na prawdę elastyczne i pyszniutkie!!!
Pyszne i zdrowe śniadanie gotowe w 15 minut!! Smacznego!!!