Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostały ci bułki lun pieczywo a nie chcesz wyrzucać. Zrób zapiekanki:) są pyszne i znikną w mig.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 274
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 260
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 49
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 57
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 274
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 260
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 49
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 57
Składniki
Na patelni rozgrzewam olej i wrzucam pokrojoną w kostkę cebule,smażę chwilkę i dodaje obrane i starte na dużych oczkach pieczarki.Pieczarki trzymam na palniku do momentu aż soki odparują następnie dodaje startu czosnek,sól ,pieprz mieszam i gotowe. Ser żółty ścieramy na tarce. Nastawić piekarnik na 190 stopni. Bułki przekroić i na każdą część nałożyć po pełnej łyżce pieczarek,posypać serem i ułożyć na blaszce. Gotowe bułki wkładam do nagrzanego piekarnika i trzymamy do momentu aż ser się rozpuści. Ciepłe zapiekanki podaje z ogórkiem kiszonym,prażoną cebulką i ketchupem.Pychotka;) Smacznego.