Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla łakomczuchów świetna przekąska,smaczna i dietetyczna:) Ja bardzo lubię tego typu przekąski,są syte ,smaczne i nie tuczą,chociaż w moim wieku już nie powinnam na to zwracać uwagi,ale chcący jeszcze pożyć w zdrowiu powinno się:)
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 819
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 382
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3510
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 123
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 237
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 819
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 382
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3510
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 123
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 237
Składniki
Masło rozgrzać na patelni. Pieczarki umyć,nóżki wyciąć i wrzucić na rozgrzane masło. Smażyć 10min. Dodać pokrojoną cukinię w talarki. Posolić i popieprzyć.Dodać sok z cytryny ,pieczarki nam nie ściemnieją i nabiorą pysznego smaku. Warzywa puszczą sok ,więc trzeba patelnię dać na największy płomień,gdzie soki szybko odparują, a pieczarki i cukinia ładnie się zrumienią. Podsmażyć do miękkości ,doprawić do smaku.
Smacznego życzę!