Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla łakomczuchów świetna przekąska,smaczna i dietetyczna:) Ja bardzo lubię tego typu przekąski,są syte ,smaczne i nie tuczą,chociaż w moim wieku już nie powinnam na to zwracać uwagi,ale chcący jeszcze pożyć w zdrowiu powinno się:)
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 836
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 508
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 836
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 508
Składniki
Masło rozgrzać na patelni. Pieczarki umyć,nóżki wyciąć i wrzucić na rozgrzane masło. Smażyć 10min. Dodać pokrojoną cukinię w talarki. Posolić i popieprzyć.Dodać sok z cytryny ,pieczarki nam nie ściemnieją i nabiorą pysznego smaku. Warzywa puszczą sok ,więc trzeba patelnię dać na największy płomień,gdzie soki szybko odparują, a pieczarki i cukinia ładnie się zrumienią. Podsmażyć do miękkości ,doprawić do smaku.
Smacznego życzę!