Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla łakomczuchów świetna przekąska,smaczna i dietetyczna:) Ja bardzo lubię tego typu przekąski,są syte ,smaczne i nie tuczą,chociaż w moim wieku już nie powinnam na to zwracać uwagi,ale chcący jeszcze pożyć w zdrowiu powinno się:)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3549
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 613
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3772
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 333
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 600
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3549
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 613
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3772
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 333
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 600
Składniki
Masło rozgrzać na patelni. Pieczarki umyć,nóżki wyciąć i wrzucić na rozgrzane masło. Smażyć 10min. Dodać pokrojoną cukinię w talarki. Posolić i popieprzyć.Dodać sok z cytryny ,pieczarki nam nie ściemnieją i nabiorą pysznego smaku. Warzywa puszczą sok ,więc trzeba patelnię dać na największy płomień,gdzie soki szybko odparują, a pieczarki i cukinia ładnie się zrumienią. Podsmażyć do miękkości ,doprawić do smaku.
Smacznego życzę!