Do góry

Śniadania Przepis na:

Dżdżownica

Dżdżownica

Autor:

Przepisów i artykułów: 847 Ocena: 17391

Dodano:

Odsłon: 447

Kiełbasa z musztardą.

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Dżdżownica

Przygotowanie

  1. Trzeba naciąć kiełbasę po obu stronach. W przedniej części widelcem można zrobić dziurki i włożyć w nie ziarenka pieprzu. Kiełbasę trzeba położyć na ruszt i mocno zrumienić.

  2. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (29)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Docherro 11 maja Ha ha ha uśmiałam się ,podziwiam Em za pomysł,smaczny i śmieszny:) Odpowiedzi: 6 ▼

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Dariusz-D 09 maja Wiadomo , że śląska najlepiej się nadaje na grilla.
Zjadła Pani całą? :-)
Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Pani_Domu 09 maja Hahahah, będę miała koszmary w nocy ;) Ale też je tak będę robić :) Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Nevermore 09 maja Hahaha, super pomysł. Proste, a jakie wesołe i smaczne jedzonko :) Odpowiedzi: 11 ▼

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń