Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma Wielkanocy bez faszerowanych jajek, a te z dodatkiem kawioru smakują wyśmienicie. Polecam....
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1415
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1349
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1415
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1349
Składniki
Ugotowane i obrane ze skorupek jajka przekroić wzdłuż na pół. Wyciągnąć żółtka, przełożyć do miseczki.
Do żółtek dodać majonez i musztardę. Rozgnieść widelcem, aż masa będzie gładka. Dodać posiekaną rzeżuchę, szczyptę pieprzu i odrobinę soli ( nie za dużo, bo kawior jest słony), wymieszać.
Masą nadziewać połówki jajek, można to zrobić używając szprycy lub po prostu łyżeczką. Na każdą połówkę nałożyć odrobinę kawioru.