Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przepis na wegańskie placuszki. Świetna propozycja na śniadanie. Bardzo zdrowe oraz duża zawartość białka.
Miska, patelnia, widelec
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 697
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 44
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 70
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 250
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 409
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 697
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 44
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 70
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 250
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 409
Składniki
Tofu oraz banana wkładamy do miski i rozgniatamy je, następnie dodajemy mleko i mąkę. Całość możny zblendować, ale nie ma takiej konieczności.
Następnie na rozgrzaną patelnie wykładamy ciasto. Mi wychodzi zazwyczaj od 4 do 5 placuszków. Na koniec dodaje owoce mrożone, jogurt oraz orzechy. Smacznego!!!