Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przepis na wegańskie placuszki. Świetna propozycja na śniadanie. Bardzo zdrowe oraz duża zawartość białka.
Miska, patelnia, widelec
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10294
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5928
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5295
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12742
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4508
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10294
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5928
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5295
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12742
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4508
Składniki
Tofu oraz banana wkładamy do miski i rozgniatamy je, następnie dodajemy mleko i mąkę. Całość możny zblendować, ale nie ma takiej konieczności.
Następnie na rozgrzaną patelnie wykładamy ciasto. Mi wychodzi zazwyczaj od 4 do 5 placuszków. Na koniec dodaje owoce mrożone, jogurt oraz orzechy. Smacznego!!!