Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Focaccia z suszonymi pomidorami i szparagami to swietna propozycja na kolację. Polecam wypróbowanie przepisu.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 89
Polecam.
Odsłon: 799
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 129
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 201
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 89
Polecam.
Odsłon: 799
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 129
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 201
Składniki
Drożdże rozkruszamy, wlewamy wodę, dodajemy cukier, mieszamy i odstawiamy na 10 minut. Do dużej miski wsypujemy mąkę, otręby,sól i zioła. Wlewamy zaczyn. Suszone pomidory kroimy w kostkę. Dodajemy do miski wraz z olejem. Zagniatamy ciasto. Odstawiamy na 30 minut w ciepłe miejsce. Ciasto wałkujemy na kształt koła około 25 cm. Ciasto wykładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Szparagi kroimy na mniejsze kawałki. Układamy na ciaście. Pieczemy 30 minut do zrumienienia. Smacznego ;)