Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na szybkie śniadanie lub kolację:)
Słodka Rzymianka to niezwykłe połączenie intensywnego smaku czekolady z delik...
Odsłon: 110957
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 10
Smaki Grecji!
Odsłon: 39
Słodka Rzymianka to niezwykłe połączenie intensywnego smaku czekolady z delik...
Odsłon: 110957
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 10
Smaki Grecji!
Odsłon: 39
Składniki
Papryki pokroić w kostkę,groszek w paski,oraz czosnek niedźwiedzi. Dać na roztopione masło i chwilkę 2-3 min.podsmażyć. Jajka roztrzepać posolić i popieprzyć,wylać na warzywa i usmażyć. Przełożyć na talerz i zsunąć na patelnię by usmażyć z drugiej strony. Gotową frittatę dać na talerz posypać pociętym czosnkiem i zajadać ze smakiem.
Smacznego życzę!