Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Frittata z patelni z warzywami to nie tylko świetny pomysł na przepyszne, szybkie w przygotowaniu śniadanie. Frittata z patelni z warzywami, sprawdzi się też świetnie w porze obiadowo – kolacyjnej.
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88490
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11760
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1875
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88490
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11760
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1875
Składniki
Paprykę, cukinię i cebulę pokrój w kostkę i wrzuć na rozgrzaną patelnię z oliwą. Chwilę przesmaż. Nie zapomnij o mieszaniu.
Pieczarki mini, umyj, osusz i pokrój na ćwiartki, dołóż do warzyw na patelni. Całość posól do smaku i przesmażaj do momentu, aż warzywa zmiękną.
Gdy warzywa będą już gotowe, dodaj pomidory przekrojone na pół oraz posiekany szczypiorek. Całość od razu zalej rozkłóconymi, posolonymi jajkami.
Posyp tartym serem grana padano i duś pod przykryciem na wolnym ogniu, do momentu kiedy zetną się jajka.