Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Frittata z patelni z warzywami to nie tylko świetny pomysł na przepyszne, szybkie w przygotowaniu śniadanie. Frittata z patelni z warzywami, sprawdzi się też świetnie w porze obiadowo – kolacyjnej.
Przepis dnia
Niesamowicie delikatny i nie opada.
Odsłon: 5645
Proste i szybkie ciasto ze śliwkami, gotowe w kilka chwil.
Odsłon: 354
Przepis dnia
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 609
Przepis dnia
Niesamowicie delikatny i nie opada.
Odsłon: 5645
Proste i szybkie ciasto ze śliwkami, gotowe w kilka chwil.
Odsłon: 354
Przepis dnia
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 609
Składniki
Paprykę, cukinię i cebulę pokrój w kostkę i wrzuć na rozgrzaną patelnię z oliwą. Chwilę przesmaż. Nie zapomnij o mieszaniu.
Pieczarki mini, umyj, osusz i pokrój na ćwiartki, dołóż do warzyw na patelni. Całość posól do smaku i przesmażaj do momentu, aż warzywa zmiękną.
Gdy warzywa będą już gotowe, dodaj pomidory przekrojone na pół oraz posiekany szczypiorek. Całość od razu zalej rozkłóconymi, posolonymi jajkami.
Posyp tartym serem grana padano i duś pod przykryciem na wolnym ogniu, do momentu kiedy zetną się jajka.