Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i zdrowe.
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 15
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 159
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 56
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 15
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 159
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 56
Składniki
Na duzej patelni, na lyzce maselka smazymy grubo pokrojone pieczarki wraz z drobno pokrojona cebulka i czosnkiem, z dodatkiem Kucharka. W momencie jak cebulka sie zeszkli, a pieczarki beda juz miekkie, przekladamy to do naczynia zaroodpornego. Na tej samej patelni smazymy nastepnie cukinie pokrojona w cienkie plasterki wraz z papryka pokrojona w paseczki. Odrobine doprawiamy Kucharkiem. jak juz cukinia bedzie miekka, zawartosc patelni przekladamy do naszego naczynia zaroodpornego. W osobnym naczyniu przygotowujemy mase jajeczna: roztrzepujemy 5 jajek z dodatkiem mleka, sera zoltego, szczypiorku, oregano, soli(nie za duzo) i pieprzu. Ta masa zalewamy warzywa z grzybami i mieszamy. Wstawiamy do piekarnika 160° i zapiekamy okolo 25 minut, az wierzch bedzie suchy. Podajemy na sniadanie lub na kolacje z dodatkiem smacznego ketchupu. Smacznego.