Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia jest uniwersalna - sprawdza się na obiad, deser i śniadanie! Oto mój przepis na gofry z dyniową nutą. Z tej porcji wyszło mi 7 gofrów
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 803
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 39
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 328
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 127
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 803
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 39
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 328
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 127
Składniki
Wszystkie składniki ciasta mieszamy do dokładnego połączenia. Odstawiamy na 10 minut - jeśli ciasto będzie za gęste dodajemy odrobinę wody lub mleka. Pieczemy w gofrownicy do uzyskania odpowiedniej chrupkości. Gofry są w środku bardziej mokre niż te tradycyjne, ale smakują naprawdę wybornie. Podajemy na ciepło z serkiem, bitą śmietaną lub owocami.