Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny pomysł na śniadanie, możemy dodawać do nich swoje ulubione dodatki . Smakują nawet największym niejadkom .
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 252
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2377
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4552
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 94
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1529
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 252
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2377
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4552
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 94
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1529
Składniki
Jajka rozbijamy do miski i energicznie mieszamy , paprykę i cebule oraz boczek kroimy w drobną kosteczkę i dodajemy do jajek następnie koperek i przyprawy . Mieszamy do wymieszania się składników .
Gotowe jajka wlewamy do rozgrzanej gofrownicy i pieczemy około 10 minut na złoty kolor . Gotowe gofry podajemy z ulubionymi warzywami , sosami .