Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne gofry maślane na śniadanie.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3429
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 495
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 290
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 6836
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 296
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3429
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 495
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 290
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 6836
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 296
Składniki
Wykonanie: Jajka utrzeć bardzo dokładnie z cukrem.
Następnie wlać roztopione masło, wymieszać, dodać resztę składników, i dobrze wyrobić ciasto mikserem.
Rozgrzać gofrownicę, nakładać łyżka równomiernie cienką warstwę ciasta (Bardzo ważna rada nie smarować tłuszczem płyt gofrownicę). Piec na złocisty kolor. Po ostudzeniu gotowe gofry smarować dżemem morelowym lub innym.