Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne gofry maślane na śniadanie.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12215
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1372
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12925
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4952
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12215
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1372
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12925
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4952
Składniki
Wykonanie: Jajka utrzeć bardzo dokładnie z cukrem.
Następnie wlać roztopione masło, wymieszać, dodać resztę składników, i dobrze wyrobić ciasto mikserem.
Rozgrzać gofrownicę, nakładać łyżka równomiernie cienką warstwę ciasta (Bardzo ważna rada nie smarować tłuszczem płyt gofrownicę). Piec na złocisty kolor. Po ostudzeniu gotowe gofry smarować dżemem morelowym lub innym.