Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wytrawne gofry to szybka, a jednocześnie pyszna propozycja śniadania lub kolacji. Składniki do ich przygotowania na pewno znajdziecie w swoich lodówkach.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1853
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14571
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19635
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1853
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14571
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19635
Składniki
Na cieście francuskim układamy cienkie plasterki kiełbasy i pieczarek. Całość posypujemy przyprawami. Płaty ciasta francuskiego zlepiamy ze sobą. Tak przygotowane ciasto francuskie układamy na rozgrzanej płycie gofrownicy. Gofrownicę zamykamy. Pieczemy przez 3-4 minuty, aż ciasto się zrumieni. Gofry podajemy z ulubionym sosem np. czosnkowym, ziołowym lub keczupem. Gofry również dobrze smakują z sałatką ze świeżych pomidorów.