Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca granola to świetny dodatek do jogurtów, owoców czy mleka. Sprawdzi się też na sucho w ramach przekąski. :)
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4554
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 718
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 312
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14612
Babka kawowa to idealne ciasto na Wielkanoc, ale i na inne okazje. Jest przep...
Odsłon: 32
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4554
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 718
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 312
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14612
Babka kawowa to idealne ciasto na Wielkanoc, ale i na inne okazje. Jest przep...
Odsłon: 32
Składniki
Orzechy z grubsza posiekać. Wymieszać wszystkie suche składniki. Dodać rozpuszczony olej z czekoladą, wlać mleko. Dokładnie wymieszać. Rozłożyć na dużej blaszce. Piec przez 20 minut w 100°C. W połowie pieczenia przemieszać granolę. Upieczoną i ostygniętą granolę przesypać do słoika.