Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca granola to świetny dodatek do jogurtów, owoców czy mleka. Sprawdzi się też na sucho w ramach przekąski. :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 837
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1431
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 837
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1431
Składniki
Orzechy z grubsza posiekać. Wymieszać wszystkie suche składniki. Dodać rozpuszczony olej z czekoladą, wlać mleko. Dokładnie wymieszać. Rozłożyć na dużej blaszce. Piec przez 20 minut w 100°C. W połowie pieczenia przemieszać granolę. Upieczoną i ostygniętą granolę przesypać do słoika.