Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca granola to świetny dodatek do jogurtów, owoców czy mleka. Sprawdzi się też na sucho w ramach przekąski. :)
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67977
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1950
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67977
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1950
Składniki
Orzechy z grubsza posiekać. Wymieszać wszystkie suche składniki. Dodać rozpuszczony olej z czekoladą, wlać mleko. Dokładnie wymieszać. Rozłożyć na dużej blaszce. Piec przez 20 minut w 100°C. W połowie pieczenia przemieszać granolę. Upieczoną i ostygniętą granolę przesypać do słoika.